Işıklı Mahallesinden olan 25 yaşındaki Süleyman Karadeniz ‘i Çivril Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Kıvrak, İYİ Partili meclis üyeleri Elvan Çakmakçı, Koray Eren, Turgay Arslan ve vatandaşlar katıldı.

ÇİVRİL’DE YİNE, YENİ BİR ŞAMPİYON

Milli güreşçiyi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Niyazi Vural, tebrik ederek plaket verdi. 92 kiloda Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Süleyman Karadeniz’in başarılarının devamını dileyen Başkan Vural; “İnşallah önümüzdeki günlerde uluslararası başarılarda da sizlerle görüşürüz. Siz gençlerimize örnek oluyorsunuz. Çivril, Anadolu’nun tapusunun alındığı, zaferinin kazanıldığı topraklar. Tabi bu topraklarda yaşayan bizim ecdadımızın nesli kuvvetliymiş ki, bu başarılar oluyor. Biz belediye olarak sporun, sporcunun yanında olacağız. Bunun için söz verdik. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz için elimizden gelen ne ise kıyafettir, malzemedir, destekte bulunacağız. Gençlik Spor Merkezi ile de koordineli bir şekilde çalışıp Çivril’imizden şampiyonlarımızı beraberce çıkarmak istiyoruz. Çivril’de bu alt yapı var, bu potansiyel var, genlerimizde var. İşte örnekler de var, sizler varsınız. İnşallah bu örnekleri çoğaltırız.” Şeklinde konuştu.

SPONSOR ARIYORUZ

Güreşin, Çivril’in kanında olduğunu ifade eden Çivril Gençlik Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar ise; “Çivril’de böyle bir potansiyelimiz var. Süleyman Karadeniz, Erkan Dündar. İnşallah Süleyman Kardeşimiz devam ettiriyor bu geleneği. İnşallah bu gençlerimiz de bizim arkamızdan gelecekler onları da göreceğiz. Bilek güreşinde kızımız geldi. Çivril’in kanında var herhalde başkanım. Sağolsun belediyemiz sahip çıkıyor amatör spor kulüplerine. Her gün antrenman olmazsa başarı gelmez. Bazen çift antrenman oluyor. Güreş ve Bilek Güreşine sponsor arıyoruz. Zor şartlarda zor imkânlarda çalışıyoruz. Malzemelere ihtiyacımız var. Destek olursanız çok seviniriz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi