Her mevsim sergilediği güzellikler ile doğa ve fotoğraf severlerin uğrak yeri durumundaki Çivril, yağan kar ile seyrine doyumsuz görüntülere ev sahipliği yapıyor. Kış mevsiminin gelmesi ile Çivril’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kar manzarası ile görenleri hayran bıraktı.

Işıklı gölü, Nilüfer Çiçekleri, Tokalı Kanyon, Sığırkuyruğu yaylası, Beycesultan höyüğü, Savran Cami, Bayat Cami gibi birçok tarihi ve doğal güzelliğe sahip Çivril, kış mevsimi ile beyaza büründü. İlçenin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı seyrine doyumsuz görüntüler oluştururken ilçe dışından gelen birçok doğa ve fotoğraf sever bu anları ölümsüzleştirmek için dağ köyleri ve Sığırkuyruğu yaylasına akın etti.

Uzun süredir beklenen kar yağışı, tarımla uğraşan üreticileri sevindirirken çocuklar ve fotoğraf severler için de keyifli anlara sahne oldu. Çivril’in dağ köyleri doğaseverlerin akımına uğrarken birçok aile de çocukları ile kardan adam yapmak ve yağan karın tadını çıkartmak için Akdağ Tabiat parkı ve yüksek kesimlere akın etti.

Sığırkuyruğu Yaylası ile Kocayayla beyaza bürünürken ziyaretçilerin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için yolların sürekli temizlendiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi