Sınava hazırlıkta öncü adımlarla 1968’den bu yana milyonlarca öğrenciyi hedeflerine ulaştırmanın gururunu yaşayan Uğur Kurs,Çivril’de yeni öğrencileriyle buluşuyor. Türkiye genelindeki kurslarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşayan Uğur Kurs, her yıl merkezi sınavlarda sergilediği derecelerle dikkat çekiyor. 2022 Liselere Giriş Sistemi Sınavında 4 Türkiye şampiyonu bulunan Uğur Kurs2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndaki derecelerle de öne çıkıyor. Öğrenciler ilk 100’de 21, ilk 500’de 74, ilk 1.000’de 141 derece elde ederek başarıya imza attı.
ÇİVRİL UĞUR KURS AÇILIYOR

ÇİVRİL UĞUR KURS AÇILIYOR

ÇİVRİL UĞUR KURS AÇILIYOR
Yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde Çivril Uğur Kurs’ta düzenlenen açılış töreninde Uğur Kurs’un eğitim sistemi ve sınava hazırlık sistemi hakkında bilgi verildi.6 ülkede üniversiteleri, kampüsleri ve kursları bulunan BAU Global eğitim ağının parçası Uğur Kurs, akademik ve bilimsel temellere dayanan eğitim içerikleri ile öğrencileri hayallerindeki lise ve üniversiteye hazırlıyor. Yüz yüze eğitimin yanı sıra kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı eğitim platformu Uğur Dijital ile öğrencilerinin yanında olduklarını belirten kurs yetkilileri “Alanında uzman ve deneyimli akademik kadromuzun oluşturduğu içeriklere, soru bankalarına ulaşabilen öğrencilerimiz, hedeflediği lise ya da üniversite için bir yol haritası oluşturma şansı buluyor, başarı grafiğini kayıt altında tutabiliyor. Öğrencilere dijital koçluk yapılıyor” açıklaması yaptı.
Uğur Kurs’ta öğrencilerin başarılarını destekleyen Kariyer Kulübü, Gece Modu, Bir Soru’n Var Mı? , U-CheckUp, ETAP, U-Bridge gibi çok sayıda farklı uygulama da bulunuyor.Kariyer Kulübü ile öğrencilerin kariyer hedefleri ve becerilerine uygun şekilde yönlendirilmesi sağlıyor. Online üniversite tanıtım günleri ve kariyer liderleriyle söyleşiler gerçekleştiriliyor. Gece Modu ile öğrenciler derslerin bitişinden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Bir Soru’n Var Mı?uygulaması ile öğrenciler ders saatleri dışında öğretmenlerine eksik kaldığı konularla ilgili soru sorma şansı bulurken U-CheckUp programı ile öğrencilerin bilişsel ve kişisel gelişim alanları takip edilerek ölçüm yapılıyor. Psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen öğrenciye özgü çalışmalar sonucu velilere ve öğretmenlere geri bildirimler yapılıyor. Eksikleri Tamamlama Programı ETAP ile ise öğrenciler bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tekrar edebiliyor. Ayrıca Uğur Kurs sınava hazırlık sürecinde öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini de destekliyor. U-Bridge programıyla veliler öğrencilerin akademik süreçleriyle ilgili bilgilendiriliyor.

Editör: Haber Merkezi