Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul ederek herkesin bayramını kutladı.
Çivril’de Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Eski Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyelerinin yanı sıra, iş insanı ve esnafları, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları ile muhtarlar ve daire amir ve müdürleri katıldı. Alaattin Kameroğlu ve Milli Sporcu Süleyman Karadeniz’inde katıldığı bayramlaşma töreni samimi bir ortamda gerçekleşti.
Bayramlaşama töreninde konuşma yapan Kaymakamı Turan Soğukoluk , “Tüm Çivril halkımızın, islam âleminin Kurban bayramını kutluyorum. Biz görevimizin başındayız. Bayramımızın huzurlu, güvenli geçmesini sağlamak için görevdeyiz. Bu bayramın herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkesin Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
Belediye Başkanı Niyazi Vural ise yaptığı konuşmada herkesin halkının bayramını kutlayarak, “İki yıllık salgın sürecinden sonra tekrar dostlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ben sizlerin aracılığıyla bölgemizde yaşayan, bölgemize gelen bütün yurttaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevdikleri ile birlikte herkese güzel bir bayram diliyorum” ifadelerinin kullandı.

Editör: Haber Merkezi