AK Parti Çivril ilçe başkanı Halil Ertuğrul, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesinin proje okulu kapsamına alındığını duyurdu.

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu olarak yeni bir çehre ve yeni bir vizyon kazandı.

Okul Müdürü Fazıl Albayrak Çivril’de 1974 yılından bu yana eğitim veren okulun proje okulu olmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bundan sonra Liselere Geçiş Sistemi sınavıyla öğrenci alımına başlayacaklarını belirten Albayrak, proje okullarında fen liseleriyle aynı programın uygulandığını dile getirdi.

Öğrencilerin başarısı için gerekli çabayı sarf ettiklerine de değinen Albayrak şöyle konuştu: “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okul olarak seçilen Çivril Anadolu İmam Hatip Lisemiz 2023/2024 eğitim öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alınacak. Kontenjanımız 105 öğrenciyle sınırlıdır. Okulumuz proje okulu olduğu için ayrıca Fen Lisesi ile aynı programları uygulanacaktır. Bundan sonra hedeflerimizi yükselteceğiz. Öğrencilerimizin gelişimi için güzel projeler hazırlamak istiyoruz. Şimdiden LGS’ye ye hazırlanan öğrencilerimize şimdiden sınavlarda başarılar diliyorum.”

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Ertuğrul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Çivril İmam Hatip Lisesinin proje okulu olmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e ve Denizli Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki okulumuzun proje okulu olması Çivril’imize yeni bir vizyon kazandıracaktır ”dedi.

Editör: Haber Merkezi