Denizli 1.Amatör Ligi Kümelerinin İlk Play Off Takımı İlçemizden
Denizli 1.Amatör Ligleri pazar günü oynanacak olan 12. Hafta maçları sonrası şampiyon olan ve play off katılması beklenen takımların isimleri yavaş yavaş belirlenmeye başlıyor. Tüm kümelerde ki takımların kalan son 3 grup maçları sebebi ile heyecan artmış durumda.
İlçemiz takımlarından Çıtak Yıldız Spor 16.05.2022 tarihinde saat 16.30 da Baklan Spor ile oynayacağı grup maçında rakip maçtan çekildi. Böylece Çıtak Yıldız Spor, Denizli 1.Amator Ligi B Grubunda Namağlup bir şekilde grubunda 34 Puan toplayarak Play Off hakkını kazanan ilk takım oldu.
Çıtak Amatör Spor Kulübü Başkanı Sezai Yıldırım: ” öncelikle şunu belirtmeliyim ki futbolcularımızı canı gönülden tebrik ederim. Gerek saha içi gerek saha dışı her platformda birbirlerine olan saygı, sevgi, desteğiyle Namağlup bir şekilde Play Off hakkını kazanan ilk takım olduk. Hedefimiz Süper Amatör Ligine çıkıp Çivril Spor ve Kıralan Spor’dan sonra İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. İnşallah tüm ilçe takımlarımızın birbirine desteğinin olmasını temenni ederim. Klup yöneticilerimizin, yetkililerimizin, Çivril ilçemizin katkısıyla, desteğiyle ilçemizin ismini her alanda başarılı ile duyurmak isteriz. Futbol vesilesi ile asıl amacımızın: gençlerimizin sağlıklı, başarılı, disiplinli, faydalı bir birey olması adına emek verdiğimizi unutmayalım.
Bizleri maddi manevi destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ederiz. Özellikle Play Off maçlarında takımımıza daha çok destek olabilmek adına ‘’Hep Birlikte’’ tribünlerde ‘’Şampiyon Çıtak Yıldız Spor” tezahüratından geri kalmayalım.’’ Dedi.

Editör: Haber Merkezi