Akpınar Mahallesinde yapımına 2 sene önce başlanan 24 derslik sağlık meslek lisesi tamamlanmadan çürümeye başladı.

BU OKUL YAPILACAK MI?

Uzun süre önce yapımı durdurulan okul hala tamamlanmadı. Çevresinde dikenler oluşurken kolonların demirleri pas tutmaya başladı. Çürümeye terk edilen okul inşaatının ne zaman devam edeceği belirsizliğini korurken vatandaşlar Çivril’e yapılan yatırımların neden sahipsiz bırakıldığı sorusuna cevap arıyor.

YAPILACAK MI YAPILMAYACAK MI?

BU OKUL YAPILACAK MI?

Çivril’e kazandırılacak bir eğitim kurumunun inşaatının yarım kalmasına ve aradan geçen bunca zaman içerisinde takibinin neden yapılmadığını sorgulayan vatandaşlar; “Çivril’in yeni bir sağlık meslek lisesi olacağı için mutlu olmuştuk. Hem Çivril’e yapılan yatırım için hem de yeni bir okulun yapılıyor olmasını takdirle karşılamıştık. Ne yazık ki bir süre önce inşaat durdu. Kimi müteahhit bırakıp gitti diyor kimi tasarruf tedbirleri nedeni ile inşaat durduruldu diyor. Açıkçası yetkili makamlardan konuyla ilgili bir açıklama yapıldı mı bilmiyoruz yapıldı ise de biz duymadık. İnşaat neden durdu bilmiyoruz ama biz, bu okul yapılacak mı yapılmayacak mı bunu öğrenmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

BU OKUL YAPILACAK MI?

ÇÜRÜMEYE BAŞLADI

Milli servet çürümeye terk edilmemeli diyen vatandaşlar; “Sonuçta başlamış bir inşaat var. Bu kadar emek bu kadar para boşuna gitmemeli. Bina yapılmadan çürümeye başladı. Demirler pas içinde, atılan beton, kolonlar yıpranmış durumda. Milli servet çürümeye terk edilmemeli ve inşaatın yeniden yapımına başlanmalı.” Şeklinde konuştu. BU OKUL YAPILACAK MI?

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMAMIŞ

Güvenlik şeridinin çekilmediği inşaat çocuklar için tehlike saçıyor. Akpınar Mahallesinde bulunan okul inşaatının tehlikeli olduğunu ifade eden mahalleli; “Mahallemize okul yapılacak diye sevinirken şimdi yarım kalan inşaatta çocuklarımızın başına bir şey gelecek diye korkuyoruz. Ha bu gün ha yarın yapılır diye beklediğimiz okulun inşaatı ne yazık ki aynı şekilde duruyor. Mahallenin çocukları inşaat alanında oynuyor. Güvenlik önlemleri alınmamış olan inşaat çocuklarımız için tehlike arz ediyor. Bir an önce inşaatın tamamlanmasını ya da gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi