AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün Çivril ziyaretinde ilçe sorunlarını aktaran Belediye Başkanı Niyazi Vural, yeni bir belediye hizmet binasına duyulan ihtiyacı aktararak destek istedi.

Başkan Vural, Ak Partinin 20 yıllık iktidarı döneminde yerel yönetimlerdeki başarısını vurgulayarak; “Çivril Belediyesi 2004 yılında rahmetli belediye başkanımız Ahmet Ateş döneminde AK Parti siyaseti ile tanıştı. Arada bir Cumhuriyet Halk Partisi döneminden sonra 2014 ‘den bugüne kadar AK Parti belediyeciliği Çivril’de devam ediyor. İnşallah da devam edecek. Bizler Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimlerdeki yapmış olduğu başarılar sayesinde bugün 20 yıldır iktidar döneminde ülkede çok güzel hizmetler yaptığını görüyoruz. Bizim en büyük siyasetteki önderimiz liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun attığı adımları takip ederek bu yolda ilerlemeye gayret ediyoruz.”dedi.

“BİNAYI DEĞİŞTİRMEK BİZE NASİP OLACAK”

Çivril Belediye hizmet binasını değiştirmenin kendilerine nasip olacağını ifade eden Başkan Vural, “

Bu vesile ile Çivril Belediye binasını gördünüz. 2006’da Cumhurbaşkanımız Çivril’i ziyaret ettiğinde belediyeye de gelmişti. O zaman şu sözü söyledi: “Bu belediye binası Çivril’e yakışmıyor.” Aradan geçen 15 yıllık sürede biz aynı binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Tabi 1978 yılında yapılan bu bina bugüne kadar Çivril’imizin ihtiyaçlarını görmüş ama odaların plansızlığı ve merdivenlerin dik olması bizlerin burada hemşerilerimize hizmet ederken zorluklara sebebiyet veriyor. Bu binayı değiştirmek inşallah bizlere nasip olacak.”dedi.

“HİZMET BİNASININ İLK KAZMASI BUYIL VURULACAK”

Ankara’da yaptığı görüşmeleri aktaran Başkan Vural; “Ankara’ya gittik ve AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan başkanımızla birlikte Süleyman Soylu bakanımızla görüştük. Kendilerine Çivril ve Denizli ile ilgili projelerimizi anlattık. Bakanımızın Beyağaç, Acıpayam ve Bozkurt’la ilgili müjdeleri oldu. Çivril’deki belediye binamızın durumunu bakanımıza arz ettik. Hükümet konağımız da çok eski. Bu hükümet konağımızla birlikte Çivril’imize bir belediye hizmet binası kazandırma konusunda kendisi talimatları verdi. Buradan tüm hemşerilerime bu müjdeyi vermek istiyorum. İnşallah 2021 yılı içerisinde proje ve ihalesi yetişirse bu yıl kazmayı vuracağız. Olmazsa önümüzdeki yıl yeni bir belediye hizmet binası yeni bir hükümet konağıyla Çivrilli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

“GÖNÜLLER YAPMAK İSTİYORUZ”

Son olarak Başkan Vural; “Binaları yapmak tek başına bir hizmet meselesi değil. İçini doldurup orada verimli hale getiremedikten sonra bir anlam ifade etmiyor. Bizde Çivril Belediyesi olarak binalar yapmak değil, gönüller yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi