En çok tercih edilen araba modellerinden olan Skoda, yeni çıkardığı her model ile gözleri üzerine çekiyor. 

Şimdi ise yeni modeli ile yolların tozunu attıracak olan Skoda, Türkiye piyasasını alt üst edecek gibi duruyor. Skoda Kodiaq’ın Türkiye satışı ne zaman başlıyor? Skoda Kodiaq’ın detayları neler? 

Skoda Kodiaq Ağustos’ta Türkiye’de!

2024’ün Ağustos ayında Türkiye’de satışa çıkacak olan yeni nesil Skoda Kodiaqlar, D-SUV segmentindeki iddialı hallerini bir adım öteye taşımış durumda. İkinci nesil Kodiaq pek çok anlamda yeniliklerle otomobil tutkunları ile buluşacak. 

 Yeni nesil Skoda Kodiaq, 4 bin 758 milimetre uzunluğunda iken bin 657 milimetre yüksekiğe ve 2 bin 791 milimetre aks mesafesine sahip olacak. 

Kendisinden önce pyasaya çıkan modelden daha büyük olacak olan araç hem beş hem yedi koltuklu versiyonları ile grup ve aileler için ideal seçenek olarak ön plana çıkacak. 

Dev Bankadan Korkutucu Dolar Öngörüsü: Rakamı Öğrenen Döviz Bürosuna Gidecek Dev Bankadan Korkutucu Dolar Öngörüsü: Rakamı Öğrenen Döviz Bürosuna Gidecek

Beş koltuklu versiyonunda 910 litrelik bagaj hacmi sunan Kodiaq, arka koltukları yatırıldığında 2 bin 105 litreye kadar genişleyebilir olacak. 

Birden Fazla Motor

 Performans olarak değerlendirildiğinde birden fazla motor seçeneği sunan Kodiaq, seçeneklerden birinde 1.5 litrelik TSI hafif hibrit sistem 148 beygir güç üretirken, 2.0 litrelik TSI benzinli motor 201 beygir güç sunuyor. 

Dizel motor seçeneklerinde ise 148 ve 190 beygirlik versiyonlarla dikkatleri üzerine çeken Kodiaq’ın tüm motor seçenekleri yedi ileri DSG şanzıman ile eşleşiyor. Ayrıca, 1.5 TSI motor temeline dayanan şarj edilebilir hibrit versiyon da mevcut. Bu versiyon 201 beygir güç üretebiliyor ve tek şarjla 100 kilometre menzile sahip.

Skoda2

 Modern ve Sportif

Tasarımında ise modern ve sportif görünümü ile öne çıkıyor. 

Büyük ön panjur ve bölünmüş far tasarımı ile görülen SUV, aerodinamik yapıya katkı sağlayan dikey hava girişleri ile adeta donatılmış durumda. 

İç mekanda ise, 10 inçlik multimedya ekranı standart olarak sunulurken, 13 inçlik ekran opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Skodda1

 Hem Şehir Hem Arazi 

Yeniliklerinin yanı sıra hem şehir içinde hem de zorlu arazi koşullarında güvenilir perfermansı garanti eden araç, üstün bir sürüş deneyimi vaat ediyor. 

Skoda’nın teknoloji ve konfor anlamında sunduğu en güncel özelliklerle sürücülere sunulurken hem teknik hem de donanım detayları ile göz dolduruyor.

Kaynak: Haber Merkezi