Bulmaca Çözmeyi Bilmeyen, Zeybekci Kongre Merkezini Kullanamıyor! Bulmaca Çözmeyi Bilmeyen, Zeybekci Kongre Merkezini Kullanamıyor!

Öner Döşer, 25 Ocak dolunayının yaklaşan deprem riskine işaret ettiği konusunda kritik bir uyarıda bulundu. Astrolog, bu kritik dönemi daha önceki öngörülerine dayanarak belirlediğini ve toplumu bu olası tehlike konusunda bilgilendirmeyi amaçladığını ifade etti.

Öner Döşer, YouTube üzerinden paylaştığı video ile günler öncesinden deprem riski taşıyan tarihleri vurgulayarak takipçilerini uyardı. 25 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek dolunayın özellikle dikkat çekici olduğunu belirten Döşer, bu dolunayın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ay tutulması derecesini dik açıyla etkilediğine özellikle dikkat çekti.

Ünlü Astrolog'dan

Ege Denizi Çevresinde Potansiyel Bir Risk Bulunuyor.

Öner Döşer, özellikle 6 Şubat'ta yaşanan Maraş çevresindeki depremlere benzeyen bir tetiklenme olasılığına dikkat çekti. Astrolog, jeodezik haritada 25 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek dolunayın ufuk düzlemiyle çakıştığı bölgenin Ege Denizi civarı olduğunu vurgulayarak, bu bölgenin sismik aktivite açısından dikkat çekebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Ünlü Astrolog'dan

Editör: Haber Merkezi