Televizyon kanalında yayınlanan ve her hafta çeşitli olaylarla izleyiciyi heyecanlandıran Survivor All Star’da yarışan Mavi Takım yarışmacısı Gizem, Kırmızı Takım ile yarıştığı parkurda talihsizlik yaşadı.

Arabası olan dikkat: Bilmeyenin cebinden 100 bin lira masraf çıkacak Arabası olan dikkat: Bilmeyenin cebinden 100 bin lira masraf çıkacak

Gizem’in sakatlık anını gören yarışmacılar ve izleyiciler büyük panik yaşadı. Korkutan sakatlık sonrası Survivor gündemi çalkalandı.

Survivor Gizemin Sakatlandi Aciklama Acun Ilicalidan Geldi1

Yaşanan sakatlık sonrası apar topar ambulans ile hastaneye kaldırılan Gizem ile ilgili açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi.

Survivor Gizemin Sakatlandi Aciklama Acun Ilicalidan Geldi5Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı: "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek" dedi.

Survivor Gizemin Sakatlandi Aciklama Acun Ilicalidan Geldi2

Editör: Kardelen Başol