Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı! Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı!

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Belediye Meclis Üyesi CHP Belediye Başkan aday adayı Semih Dere, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Dere, seçmen ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor.

Semih Dere Sahalarda


Parti Binasında Basın toplantısı Düzenlendi

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Semih Dere saha çalışmalarına başladı. Mahalleleri ziyaret eden Dere partisinin yerel politikaları ve yerel seçim süreci ile ilgili olarak bilgilendirmeler yapıyor. Ziyaretler ve yerel seçim çalışması kapsamında Beydilli, Cumalar, Gümüşsu ve Haydan mahallerini ziyaret eden Semih Dere mahalle kahvelerinde vatandaşları dinledi. Mahallelerin eksik ve ihtiyaçlarını dinleyen Semih Dere CHP yerel iktidarında yapılacaklar ve sorunların çözüm yolları ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi