Bayram yoğunluğu yaşayan Pamukkale ve Karahayıt’da ki otellerde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. Termal oteller, Pamukkale, Laodikeia, Çal Bağ Yolu ve Teleferik gibi turizm noktalarının yanı sıra yeni açılan Kent Müzesi’ne de talep yükseldi. Pamukkale’de yerli turist yoğunluğu yaşanırken, 9 günlük bayram tatili Pamukkale’deki otelleri doldurdu.

“Pamukkale Ve Karahayit İçin İyi Geçecek”

Pamukkale’deki otellerin birçoğunda rezervasyon yoğunluğu yaşandığını belirten Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, “Pamukkale’de otellerin birçoğu doldukları için yeni rezervasyon alamıyor. 9 günlük bayram tatili, Pamukkale ve Karahayıt için özellikle oldukça iyi geçecek” şeklinde konuştu.

Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi

Pamukkale’de Bayram Yoğunluğu! Otellerde Yer Var Mı2

“Kent Müzesi de Denizli İçin Büyük Kazanç “

Pamukkale’nin sadece termal bir bölge olmadığını söyleyen Gazi Murat Şen, “Hem kültürel hem doğal açıdan inanılmaz bir coğrafya, buraya gelenler özellikle Pamukkale’yi, Laodikeia’yı, Çal Bağ Yolu’nu ve Teleferik gibi turizm bölgeleri için geliyor. Yerli misafirlerimizin burada dört gün rahatlıkla sıkılmadan vakit geçirebilecekleri alanlar var. Kent Müzesi de Denizli için büyük bir kazanç oldu. Kent Müzesi’ne de ciddi anlamda Denizli dışından gelenler eğer, bilgisi dahilindeyse ziyarette bulunuyorlar” ifadelerini kullandı.

Pamukkale’de Bayram Yoğunluğu! Otellerde Yer Var Mı 5

“Ramazan Ayı İçerinde Yerli Turist Sayısı Düşmüştü”

2024 yılının Pamukkale’deki otelciler için herhangi afaki bir durum olmaz ise iyi bir sezon olacağını düşündüklerini söyleyen Şen, “Bayramda yabancı misafirlerimiz zaten daha önceden rezervasyonu olanlar oluyor, bayram dolayısıyla gelenler genellikle yerli turistler oluyor. Ramazan başlamadan öncede Pamukkale özellikle Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ciddi sayıda yerli misafir ağırlıyordu. Ramazan ayı içerinde yerli turist sayısı düşmüştü. Bayramla beraber o talepte tekrar yükseliyor” dedi.

Editör: Durmuş Özke