Denizli, Pamukkale ilçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıkulaç, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması için toplantı düzenledi. 

Basın açıklamasında kendini tanıtan Mustafa Altıkulaç; "İsmim Mustafa Altıkulaç. Denizli'de 22 yıldır ikamet etmekteyim. 3 çocuk sahibiyim. Nasip olursa yalnızca kendi evlatlarım için değil, tüm evlatlarımız için çıktık bu yola. Ne reklam derdindeyiz ne de bir siyasi partinin bünyesi altında bütçe derdindeyiz. Derdimiz belli; vatan, millet, hizmet aşkıyla yanan, projeleri olan, bağımsız ama güçlü bir belediye başkan adayıyım." ifadelerini kulandı.

Mustafa Altikulac Bagimsiz Aday 1

Basın açıklaması düzenleyen Mustafa Altıkulaç tüm Pamukkale ilçesi adaylarından daha akıllı olduğunu söyleyerek; "Aklına güvenen varsa, zekasına güvenen varsa hodri meydan. Yıllar önce bu yapılıyordu. Bu kadar para harcamayalım. Yazık değil mi seçim kampanyası için benim vergilerimi harcıyorsunuz. Yazık değil mi biz gee gündüz çalışıyoruz, bu insanlar gece gündüz çalışıyor. Ben israfın her türlüsünü haram olarak görüyorum. İçtiğiniz suyun hesabını vereceksiniz. Aldığınız nefesin dahi hesabını vereceksiniz." dedi.

Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var! Denizli Zümrüt Mahallesi Sakinlerinden Şikayet Var!

Pamukkale İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı mustafa Altıkulaç Projelerinden Bahsetti

  1. Pamukkale ilçesinde sanayi sitesi kurulacak.
  2. Pamukkale'de Hierapolis AVM açılacak ve içinde Adana'dan, Düzce'ye her ilin yöresel ürünleri tanıtılıp satışı yapılacak.
  3. Lisans mezunu engelli vatandaşlara belediyede masa başı iş imkanı sağlanacak.
  4. Gençlik konseyi kurularak, gençlerin fikirleri, projeleri desteklenecek.
  5. Bütün mahallelerde eski binalar çevre şehir planlamacıları tarafından çizilerek, depreme dayanıklı bir hale getirilecek.
  6. İlçede yardıma muhtaç olan kişilere ulaşılarak, yardım ulaştırılması sağlanacak.
Editör: Atakan Göker