2009 yılında gündeme bomba gibi düşen Münevver Karabulut cinayetinde şok gelişmeler meydana geldi. 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevvet Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun geçtiğimiz günlerde otopsi fotoğrafları yayınlanmıştı, şimdi de intihar etmeden önceki görüntüleri yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde otopsi fotoğrafları yayınlanan Cem Garipoğlu'nun öldüğü gün başında poşet, boynunda düğümlenmiş naylon çamaşır ipiyle bulunduğu öğrenildi. 

İntihar Etmeden Önce Uzun Uzun Volta Attı

Sabah Gazetesi'nin yaptığı habere göre Cem Garipoğlu intihar ettiği gün saat 11.42'de koğuşa getirildiğinde öğle yemeğini de koğuştayken aldı ve yemekten sonra bir süre koğuşta bir süre de avlu da dolaştı. Saat 14.30 sıralarında tekrar koğuşuna geçti ve mazgaldan verilen yemeği aldı. Akşam saatlerine kadar koğuş içerisinde bölmeler arasında yaşantısına devam etti. Saat  20.07'de akşam sayımını verdi. Gardiyanlar koğuşa gelerek gece saat 01.50 sıralarında koğuş içerisini mazgaldan kontrol etti. Garipoğlu o sırada mutfakta bulaşıkları yıkıyordu. Kapıya gelen gardiyanlara başını uzatarak cevap verdi. Alınan ifadeler ile kamera görüntüleri bu olay örgüsüyle örtüştü.

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaşlı Kadına Kamyonet Çarptı Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaşlı Kadına Kamyonet Çarptı

Cem Garipoglu Kamera

Koridordaki Tabureyi Aldı

Kamera görüntülerine göre 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece uzun bir süre koridorda volta atan Garipoğlu saat 03.09'da 3'üncü bölmenin kapısını tamamen kapattı. Garipoğlu 4 dakika sonra ise koridorda bulunan tabureyi aldı ve 3'üncü bölmeye geçip kapısını tekrar kapattı. Bir daha da dışarıya çıkmadı. Bu esnada kamera kayıtlarına göre, avlu, iç ve dış koridor görüntülerinde koğuşa giren, çıkan kimse yoktu.

Editör: Atakan Göker