Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı ve Denizli Eski Baro Başkanı Müjdat İlhan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'i hukuksuzlukla suçladı. 

Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür” Başkan Doğan: “19 Mayıs, Ulusumuzun Yeniden Doğuş Günüdür”

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan İlhan, Ekrem Başer'i, Nihat Zeybekci'ye benzeterek, ilk icraatinin hukuk tanımazlık olduğunu söyledi. Ekrem Başer'in belediye otobüs duraklarına ve otobüslerin içine seçim kurulunun kuralları dışında pano yaptırdığını ve bu panolara afişlerini astığını belirten CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Müjdat İlhan; "Zaten onlardan beklenen icraat da hukuk tanımazlıktı, bunu hemen gösterdiler, bizi şaşırtmadılar." ifaelerini kullandı.

Bu yapılan kanunsuzluk doğrultusunda ilçe ve il seçim kurullarına yaptıkları itirazların sonuçsuz kaldığını belirten İlhan; “En son Yüksek Seçim Kurulu'na yaptığımız itiraza YSK'nın verdiği karar da kanuna aykırıdır. Bu karar kesin karar olduğu için başka bir başvuru şansımız da kalmamıştır. Verdikleri karar, kanunsuz ve hukuk dışıdır. YSK İktidar partisi lehine kanun ve hukuk tanımadan yaptıkları her türlü haksızlığa göz yummaktadır. Merkezefendi İlçe Başkanınızın gelip toplantı halinde olan Seçim Kuruluna ve Kurul hakimine yaptığı terbiyesizliği bir hukukçuya yakışmayacak saygısızlıkları da biliyor ve not ediyoruz.” dedi.

"Sizi Reklam Panoları Kurtaramayacak"

Sosyal medyadan açıklama yapan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Müjdat İlhan; "Sizi reklam panoları ve duvar resimleri de kurtaramayacak. Devletin ve belediyelerin imkanları ile yaptıklarınız diyor ya reisiniz, not ediliyor bilesiniz. Şunu da kimse unutmasın, yargı üzerinde oluşturulan baskıları, toplum üzerinde oluşturulan baskıları ve kısacası tüm kanunsuzlukları 31 Mart günü vatandaşların oyları sona erdirecektir. 31 Mart günü CHP Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan tekrar kazandığında ve Bülent Nuri Çavuşoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda tüm kanunsuz ve hukuksuz davranışlarınıza halkımız gerçek cevaplarını vereceklerdir.” diye konuştu.

Editör: Atakan Göker