Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe Başkanı Ergun Çiftçi STK ve kurum ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe kongresinin ardından saha çalışmalarına hız veren MHP Çivril ilçe yönetimi STK ve kurum ziyaretleri yaparak güçlü dayanışma ve işbirliği mesajları verdi.

Göreve başladıktan sonra mahalle ziyaretlerine öncelik veren MHP İlçe yönetimi ilçede faaliyetlerine devam eden Sivil Toplum Örgütleri ile kamu kurum ve dairleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Ergun Çiftçi ziyaretler kapsamında Çivril Ziraat Odası ve Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek oda ve kooperatif başkanları ile fikir alışverişinde bulundu. Çivril Ziraat Odası genel sekreteri Muhsin Uçar ile de bir süre sohbet eden başkan Çiftçi daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Gürol Mutlu ile bir araya geldi. 

Çivril CHP İlçe Başkanı “AKP Kendi̇ Evlatları Üzerinden Kıyım Yapıyor” Çivril CHP İlçe Başkanı “AKP Kendi̇ Evlatları Üzerinden Kıyım Yapıyor”

Ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren MHP İlçe Başkanı Ergun Çiftçi, ziyaretlerin verimli ve faydalı geçtiğini belirterek Çivril Ziraat Odası ve Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi