Ulusoy, mahallesine olan sevgisinden dolayı muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yerel seçimler yaklaşırken Çivril merkez mahallerinde muhtar adayları da çalışmalarına devam ediyor.

Denizlililer Ayık Kafayla Yapılanları Unutmadı! Denizlililer Ayık Kafayla Yapılanları Unutmadı!

Hamam Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Kadir Ulusoy “yirmibeş yıldır yaşadığım mahalleme hizmet etmek vefa borcumu ödemek için muhtar adayı oldum” dedi.

Mahallemi seviyorum onun için adayım

Eşiyle evlendikten sonra Hamam mahallesinde yaşamaya başladığını belirten Ulusoy “1998 yılında, doğma büyüme Hamam mahallesinde yaşayan eşimle evlendikten sonra mahalleye yerleştim. O günden itibaren ara vermeden Hamam mahallesinde yaşıyorum. 25 yıl önce yerleştiğim mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi. Serbest meslek sahibi olduğunu belirten Kadir Ulusoy “ben elimden emekli biriyim. Mermer işi yapıyorum, mutfak tezgahı ve mermer ile ilgili işlerde ustayım. Çocuklarım ve eşimle birlikte Hamam mahallesinde yaşıyorum. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde mahalleme hizmet etmek için muhtar adayı oldum. Amacım mahallemde eksik gördüğüm yapılması gereken ama göz ardı edilen hizmet ve işlerin yapılmasına öncülük etmek, mahalle sakinlerine yeni ufuklar açmak” dedi.

Mahallemi seviyorum onun için adayım

Hamam mahallesine küçük dokunuşlarla çok farklı bir görüntü kazandırabileceğini belirten Ulusoy “mahallemiz farklı kültürü olan yaşam tarzı ile Çivril’de dikkat çeken renkli bir mahalle. Mahallemize çok büyük hizmetler yapacağım diye söz vermeye gerek yok. Muhtarın yapacağı iş belli. Küçük dokunuşlarla Hamam mahallemizi daha renkli ve görülmesi gereken güzel bir yaşam alanı haline getireceğiz” dedi.

Mahalle içinde bulunan Höyük ile birlikte mahallenin cazibe ve ilgi merkezi haline getirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Kadir Ulusoy “Hamam mahallesi 2024 yılında yapacağı tercih ve seçimle yeni bir yol çizecek ve kaderini değiştirecek. Amacımız güzel bir mahalle oluşturmak” dedi.

Editör: Haber Merkezi