Sarayköy’deki Jeotermal Patlama Depremi Önler Mi? Sarayköy’deki Jeotermal Patlama Depremi Önler Mi?

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Karahayıt, doğal güzelliği ve şifalı sularıyla, hem yerli hem yabancı turistlerin uğrak noktası haline geldi. Şifalı su kaynaklarının yanında bulunan işletmeler Denizli’nin uluslararası tanınırlığa ulaşmış havlu ve bornozlarını bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere satıyor.

Karahayit’te Havlu, Bornoz Fiyatları Nasıl 5

Yerli Turist Daha Çok Alışveriş Yapıyor

Bölgede havlu ve bornoz satan esnaflar, yerli turistlerin daha çok alış yaptığını söylerken, yabancı turistlerin eski yıllara göre daha az alış yaptığını söylüyor. Fiyatların Denizli merkez ile aynı olduğunu söyleyen esnaf, “Burada bizim turistlere yüksek fiyatlı satış yaptığımız düşünülüyor. Bu gerçek bir şey değil. Denizli merkezdeki fiyatlar neyse buradaki fiyatlarda o. Gidip bakabilirsiniz Babadağlılar İşhanı’ndaki fiyatlar ile burada fiyatlar aynıdır” şeklinde konuştu.

Karahayit’te Havlu, Bornoz Fiyatları Nasıl 4

Fiyatlar Uygun

Karahayıt’ta havlu, bornoz satan esnaf fiyatların Denizli geneliyle aynı olduğunu söyleyerek, “El havluları 50 TL ile 80 TL fiyat aralığında iken, banyo havluları 200 TL ile 300 TL’den satılıyor. Pamuk bornozlar 200 TL’den başlıyor 300’Tl’ye kadar fiyat aralığında satılıyor. Müslim bezinden olan bornozlar 350’TL, şile bezi bornozlar 250 TL, peştamal bornozlar 200 TL, normal peştamallar 100 TL’ye satılıyor. Nevresim takımları ise tek kişilik 350 TL, çift kişilik 400 TL, set olanlar ise 600 TL’den satılıyor” dedi.

Karahayit’te Havlu, Bornoz Fiyatları Nasıl 3

Editör: Durmuş Özke