Aday olarak açıklandıktan sonra İYİ Parti İlçe Yönetimi ve meclis üyeleri ile bir çalışma programı yapan ve yol haritasını belirleyen İYİ Parti Çivril Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, seçim çalışmalarına ülkücü hareketin duayen ismi Salih Güler’i ziyaret ederek başladı. Salih Güler’i İğdir Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Çorbacıoğlu, Salih Güler ile sohbet edip, hayır duasını aldı, elini öperek çalışmalarına başladı.

İYİ Parti Çivril'de Sefere Çıktı:

Yerel seçimlerin iddialı adaylarından İsmail Çorbacıoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelen Çorbacıoğlu ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Çivril Sanayi sitesinde düzenlenen hayır yemeğine katıldı. Sanayi esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi veren İsmail Çorbacıoğlu, vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde partisi ve kendisi için destek istedi. Çorbacıoğlu ve beraberindeki İYİ Partili heyet daha sonra mahalle ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdü.

İYİ Parti Çivril'de Sefere Çıktı:

Mahalle ziyaretlerinde çalışmaları ve İYİ Parti’nin yerel politikaları hakkında bilgi veren İsmail Çorbacıoğlu, İYİ Parti’nin ülke ve Çivril’in tek umudu olduğunu ifade ederek sandıklarda İYİ Parti’nin başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.  Türkiye’nin yeniden kurtuluş mücadelesi verdiğini belirten Çorbacıoğlu, “Bugün yeni bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi veriyoruz. 1923’te nasıl bir millet olarak mücadele ettiysek şimdi de bir millet olarak mücadele etmeli ve elimizden geleni yapmalıyız. 

İYİ Parti Çivril'de Sefere Çıktı:

Bu noktada oy kullanacak her bireyin sorumluluğu var. Bu seçimlerde sadece başkan seçmeyeceğiz, büyük bir yanlışa dur diyeceğiz. Bugüne kadar yapılan sömürüye, yandaşlığa, kayırmaya dur diyeceğiz. Onun için herkes vicdanı ile sandığa gitmeli. Geleceğini, çocuğunu memleketini düşünerek sandığa gitmeli.” dedi.

Denizli Ağası'nın Kızı Ümmü, Bekilli'de Boşluğa Düştü! Denizli Ağası'nın Kızı Ümmü, Bekilli'de Boşluğa Düştü!
İYİ Parti Çivril'de Sefere Çıktı:

"Sefer Bizden Zafer Allah'tan!"

İYİ Parti Çivril'de Sefere Çıktı:

Gittikleri her mahallede büyük bir ilgi ile karşılandıklarının altını çizen İsmail Çorbacıoğlu, “Vatandaş AK Parti’nin yandaşları kayırmasından, sadece kendinden olana yaşama hakkı vermesinden bıkmış usanmış. İYİ Parti’yi kurtarıcı olarak görüyor ve politikalarımıza sahip çıkıyor. Bizi yollara düşüren de bu yanlışlar ve halkın bizden beklentileri. İYİ Parti olarak 20 yıllık yanlışa, talana, kayırmaya dur demek için yola çıktık. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.

Editör: Haber Merkezi