Olay, Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kuzeyyaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Önder Çakır ile Neşet G., trafik ışıklarında tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Neşet G., aracından inerek yanında taşıdığı bıçakla Önder Çakır'ı sol göğüs altından 1 kez bıçakladı ve otobüsüyle olay yerinden kaçtı. Önder Çakır'ı kanlar içerisinde yerde gören eşi Meryem Çakır ile 8 yaşındaki kızı Zeynep Çakır, zaman kaybetmeden durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında ağır yaralı olan Önder Çakır'ı ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan Çakır, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Piknik Tüpü Can Aldı! Piknik Tüpü Can Aldı!

Insanlik Sorgulatan Trafik Kavgasi Esi Ve Kizinin Onunde1

Cinayet Büro Ekipleri Yakaladı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinden 07 YSL 38 otobüsüyle kaçan servis şoförü Neşet G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, gözaltına alınan Güçlü'nün, ifadesini almak üzere karakola götürülürken, hayatını kaybeden Çakır'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çakır'ın eşi Meryem ile kardeşi Öner Çakır ve yakınları, morgda işlemleri tamamlanan Önder Çakır'ın cenazesini Burdur'da defnetmek için teslim aldı.

Insanlik Sorgulatan Trafik Kavgasi Esi Ve Kizinin Onunde2

"Sonrasında İniyor ve Olduğu Gibi Bıçağı Saplıyor"

Cenazenin alınmasının ardından morg çıkışında konuşan Önder Çakır'ın kardeşi Öner Çakır, "Kardeşim akşam eşi ve çocuğuyla evine giden adam. Kırmızı ışıkta duruyor, yeşil yanar yanmaz arkasından duran araç kornaya basarak, selektör yapmış. Kardeşim de elini kaldırmış el işareti yapmış, karşı taraf ne dedi Allah bilir. Sonrasında iniyor ve olduğu gibi bıçağı saplıyor. Ne vurma var, ne bir şey var. Gidiyor bıçağı saplıyor ya! Dövüşürsün, kavga edersin. Bu adam gitti direkt olarak bıçağı sapladı. Bıçağı göğsünün olduğu yere kalbine saplamış" dedi.

Editör: Haber Merkezi