Dikkat! MİT'ten Vatandaşlara Uyarı! Tuzağa Düşmeyin Dikkat! MİT'ten Vatandaşlara Uyarı! Tuzağa Düşmeyin

Sözcü TV’de sunduğu Sabahın Sözcüsü isimli programının canlı yayınında açıklama yapan Mesut Yar, son kez seyirci karşısına sunucu olarak çıktığını açıkladı.

Mesut Yar: Var olduğunuz saate veda edebilmek veya konu olabilmek enterasan bir şeydi. Bu hakkı bana veren Sözcü TV'ye teşekkür ediyorum. Bundan önceki yerlerden görüşmek dileğiyle ayrılmıştım. Şimdi gülüşceğimize inandığım farklı bir mesleki ayrımdayım. Mesleğin 39'uncu yılında bir karar vermem gerekiyordu. Hakikatin ve halkın tarafında olmak durumundaydım.

Konuşmasından sonra gazeteciliği bıraktığını açıklayan Mesut Yar, büyük bir sürpriz yaptı. 'Yıllarca eleştirdiğim, mesafemi koruduğum sistemin içinde olacağım. Mutlu toplum için mutlu birey kaçınılmaz bir son. Parçadan bütüne gitmeye çok alışık bir millet değiliz. Bütün bizim nereye yürüyeceğimize karar veriyor. Verdiğim kararda parçadan bütüne o mutluluğun oluşturulabileceğine inanıyorum.' ifadelerini kullanarak Datça Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Datça Belediye Başkanı Aday Adayı olabilmek için mesleği bıraktığını söyleyen Yar, 1999’lerin sonunda arkeolog olarak gidip belgeselini yaptığı Datça’yı mutlu etmeye gittiğini söyleyerek ekranlara veda etti.

Editör: Haber Merkezi