Aralık Ayı meclis toplantısında gündeme alınan bir park ve sokağa Kudüs iminin verilmesi maddesinde söz alan İYİ parti meclis üyesi Koray Eren önceki dönem Belediye Başkanı Gürcan Güven’in isminin bir parka verilmesi teklifini yineledi.

TBMM’den Denizli’ye Teşekkür TBMM’den Denizli’ye Teşekkür

Başkan Niyazi Vural’ın daha önce meclise getirdiği ‘Önceki Belediye Başkanlarının isimlerinin parklara verilmesi’ önergesinin havada kaldığını belirten Koray Eren “Kudüs ismini verelim dediler de iki ay önce yine meclis gündemine getirdikleri başkanların isimlerinin verilmesini yerine getiremediler. Kudüs isminin verilmesinden önce onları verelim” dedi.

Ek gündem maddesi ile Aralık ayı meclis gündemine alınan ilçede bulunan bir park ve sokağa Kudüs ismi verilmesi maddesi ile ilgili olarak konuşan İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyesi Koray Eren başkan Vural’dan kendi verdiği önergeyi yerine getirmesini Çivril ve Kasaba Belediye başkanlarının isimlerinin uygun park ve sokaklara verilmesini bunlara ilave olarak önceki dönem belediye başkanı Gürcan Güven’in isminin de bir parka verilmesini istedi.

Koray Eren’in teklifine cevap vermeyen Başkan Vural bir sokak ve parka Kudüs isminin verilmesi gündem maddesini Plan Bütçe Komisyonuna havale etti.

Editör: Haber Merkezi