Bankanın açıklamasına göre, ING Mobil uygulaması üzerinden Turuncu Ekstra programına katılan ve Turuncu Ekstra Banka Kartı alan müşteriler, 3 ay boyunca her ay 2.000 TL'ye kadar olan POS harcamalarının %20'sini nakit olarak geri alabilecekler. Toplamda ise en fazla 6.000 TL'lik bir iade söz konusu olacak. Bu avantaj, ING müşterisi olmayı düşünenler için cazip bir teklif olarak sunuluyor.

İŞTE AYRINTILAR

Benzine Zam Mı Geldi? Benzine Zam Mı Geldi?

3 AY BOYUNCA SÜRECEK

Nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olmuş kişiler için geçerli olacak olan kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler yararlanabilecek. Müşteriler, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yaptıkları harcamalarının %20’sini, ayda en fazla 2.000 TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade alabilecek. Bir ING’li, kampanyadan her takvim ayı içinde en fazla 2.000 TL, üç ayda toplamda en fazla 6.000 TL iade almış olacak.

NAKİT İADE HAZİRAN AYINDA OLACAK

Ayın 20’sinden sonra ING’li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki ay geçerli olacak. Mesela 20 Nisan’da gelen müşteri için harcama dönemi 01.05.2024 – 31.05.2024’tür ve nakit iadesini haziranda alacak. Harcama iadesi gelmesi durumunda, kampanya şartları sağlanamazsa nakit iade ödenmeyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ