Silivri'deki Marmara Cezaevinde tutuklu olarak yargılanan Dilan Polat, geçen hafta Çorlu Cezaevi'nde eşi Engin Polat ile yaptığı görüşmede intihar etmek istediğini söylediği iddia edilmişti. İsmail Saymaz'ın sorularına, avukatı Hüseyin Kaya aracılığıyla yanıt veren Dilan Polat, "Göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum." dedi.

Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek Pamukkale Üniversitesi, Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmalarına Destek Verecek

Dilan Polat’tan Mektup Var!

Daha sonra daha detaylı olarak soruları yanıtlayacağını söyleyen Polat'ın mektubu ise şu şekilde:

“Saygıdeğer İsmail Bey, avukatım Hüseyin abi ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile ilgili olduğu için haberdar değilim zaten.

Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum. Keşkelerimle ilgili daha objektif ve samimi bir mektup yazacağım. Çocuğunuz aydınlığınıza sebep olsun. Başarılarının devamına dilerim abi.”

Dilan Polat’tan Mektup Var!

Editör: Haber Merkezi