Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli için tüm il ve ilçelerde toplamda 49 aday adayı olduğunu belirtti. Aday adaylarına, kendi memleketlerine hizmet etme sevdaları için teşekkürde bulundu

Cumhur İttifakı olarak 20/20 hedeflerini gerçekleştirme amacında olduklarını söyleyen Güngör, saha çalışmalarına Cumhurbaşkanı seçimlerinin tamamlanmasının ardından başladıklarını söyledi. 

Her İlçeye Giderek Nabız Yokluyoruz

Tüm teşkilatın çalışmalarına hız kesmeden devam etmesini "karınca misali" diyerek örneklendiren il başkanı, kadın ve gençlik kollarına, teşekkürde bulundu

"Bismillah Dedik Yola Düştük"

Pamukkale Belediye Başkanlığı Aday Adayı Uğur Gökbel, parti içi demokrasi gereğince Temayül Yoklaması'nın yapıldığından söz etti. Aday adaylığını değerlendirirken "Bismillah dedik, yola düştük" ifadelerini kullanan Gökbel, seçimleri güzel neticelendirmek konusunda umutlu olduğunu dile getirdi. 

Diğer Partilerde Atama Ak Parti'de Demokrasi 

Katılımdan ve değerlendirmelerden memnun olduğunu açıklayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli'ye hizmet etmek için adaylar arası seçimlerin öneminden bahsetti. 

Teşkilat görüşleri, temayül, anket çalışmaları ile bu hassas konunun üzerinden atamalarla değil seçim ve görüşlerle çıkarılan adayların her zaman arkasında olduklarını söyledi. 

Seçim çalışmaları için, belirli bir dönemi değil, dönemin tamamını seçim çalışması yaparak kullanmayı daha mantıklı bulduğunu dile getiren Arslan, "biz her zaman hazırız" dedi. 2024 yılının belediyeler için zor olduğunu ancak "karınca kararınca" belediye başkanının önderliğinde hizmetlerine devam ettiklerini açıkladı. 

Editör: Haber Merkezi