''Ne Yapsam Kilo Veremiyorum'' Diyenler Dikkat! Nedeni Duygularınız! ''Ne Yapsam Kilo Veremiyorum'' Diyenler Dikkat! Nedeni Duygularınız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak 4'üncü kez Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali'ni düzenleyecek. Festival 3 gün boyunca sürecek. Festivalde el sanatlarıyla uğraşan, girişimci kadınların desteklenmesi, unutulmaya yüz tutmuş sanat ve zanaatların yaşatılması amaçlanıyor. Festival 8 Mart Cuma saat 12.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayacak.

Festivale Gelecek Ünlü Konuklar Denizlililerle Buluşacak

4'üncüsü düzenlenen Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali'nin onur konuğu Türk Sinemasının efsane ismi olan Türkan Şoray olacak. Türkan Şoray'ın yanı sıra sevilen ünlü şarkıcı Dilek Türkan, Elif Buse Doğan, Zara, Masterchef Danilo Zanna, Türkiye’de sosyal girişimcilik ve sosyal sorumluluk alanlarında akla ilk gelen akademisyenlerden Prof. Dr. Itır Erhart ve Beyhan Budak gibi birbirinden değerli isimler yer alacak.


4. Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin onur konuğu Türk Sinemasının efsane ismi Türkan Şoray olacak. Festivalde kadınlarla söyleşide bir araya gelecek usta oyuncu Türkan Şoray’ın yanı sıra sevilen ünlü şarkıcı Dilek Türkan, Elif Buse Doğan, Zara, Masterchef Danilo Zanna, Türkiye’de sosyal girişimcilik ve sosyal sorumluluk alanlarında akla ilk gelen akademisyenlerden Prof. Dr. Itır Erhart ve Beyhan Budak gibi birbirinden değerli isimler yer alacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılacak festival kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi saat 11.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak.

Turkna SorayElif Buse DoganDanilo ZannaGenc TaslakkDilekZaraÜreten Kadinlar

Editör: Atakan Göker