Denizlispor’da 8 aydır teknik direktörlük yapan Bülent Ertuğrul geçtiğimiz günlerde Denizlispor Kulübü Yönetimine verdiği istifa kabul edildi. İstifasının ardından ilk kez açıklama yapan Ertuğrul “Hangi ligde olursa olsun, Denizlispor bir markadır ve bu marka daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Ertuğrul yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler eyer verdi;

Futbol topuyla tanıştığım, alt yapısında yetiştiğim, profesyonelliğin ilk imzasını attığım, A takımla hem Türkiye'de hem de UEFA Kupası'nda büyük sevinçler yaşadığım, yaşantımda önemli bir bölümünün vazgeçilmezi olan Denizlispor Kulübünde 8 ay boyunca teknik direktör olarak da hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşadım.

8 Ay boyunca gece gündüz demeden ve mesai mefhumu gözetmeden ekibimle yoğun bir çalışma dönemi geçirdik.

Profesyonel liglerin yaş ortalaması en düşük kadrosuyla 14 hafta boyunca elimizden geleni yaptık. Aldığımız her karar, şehrimizin markası olan kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda oldu. Görevimizden affımızı istemek de bunlardan biriydi.

Genç Sporcu Denizli'den Türkiye'ye Açılacak! Genç Sporcu Denizli'den Türkiye'ye Açılacak!

Bu kulüp hepimizin. Ne zaman ve ne koşulda üzerimize bir görev düşerse her zaman hazır olduğumuzu tüm kamuoyunun bildiğinden şüphem yok.

Vedalar zordur ancak gerektiğinde bunu yerine getirmek gerekir. Biz sadece teknik heyet görevimizi bırakıyoruz. Denizlispor'a olan vefamız, sevgimiz ve ona hizmet etme aşkımız her daim bakidir.

Hangi ligde olursa olsun, Denizlispor bir markadır ve bu marka daha iyi yerlere gelecektir. Umutsuzluk Denizli'ye yakışmaz. İnanıyorum ki, en kısa zamanda bu zor günler elbirliği ile aşılacaktır.

Alt yapısında yetiştiğim kulübüme, teknik direktör olarak da hizmet etme imkânı veren başkanımıza, yönetim kurulumuza, oyuncularımıza, iyi günde kötü günde bana destekleri ile güç veren vefakar taraftarlarımıza ve kulüp çalışanlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi