Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez de Karahasanlı Mahallesi’nde kurdu. Hilal Cami Yanına kurulan iftar sofrasına 7 bin kişi katılım gösterdi. Oruçlarını hep birlikte açan mahalleli, iftar programının ardından sahnelenen tasavvuf müzik konseri ve semazen gösterisini izledi.

Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı

Denizlinin Karahasanli Mahallesinde Iftar Coskusu3

7 Bin Kişi Katıldı!

İftar sofrasına 7 bin kişinin katıldığını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ramazan ayının maneviyatını, birliğini ve beraberliğini bugün Karahasanlı Mahallemizde doyasıya yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bu güzel ayı, bu manevi ayı mahallelerimizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaşatmaya devam ediyoruz. Allah’ım tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Bereket dolu bir iftar sofrasını birlikte paylaşmanın sevinciyle Ramazan’ın huzurunu yaşamaya devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Merkezefendi Belediyesi, sıradaki iftar programını 21 Mart Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Barbaros Kapalı Pazar Yeri’nde devam edecek. Ramazan ayının maneviyatının yaşanacağı programda tasavvuf müzik konseri ve semazen gösterisi sunulacak.

Editör: Haber Merkezi