Tüm ülke genlinde olduğu gibi Denizlili taksiciler de her gün hayati tehlike yaşıyor. Denizli’de taksicilerin en büyük sorunu bağımlılar. Denizlili taksici Mehmet Bey, “Bazen alkol kullananlar denk geliyor, onlarla olan sıkıntıyı halledebiliyoruz. Ama uyuşturucu bağımlıları başımıza bela oluyor” dedi.

Denizlili Taksici “ Biz Artık Yaka Silkiyoruz” 3

İşçiler Hakkını Nasıl Arayacak? Avukat Uğur Şimşek Anlattı İşçiler Hakkını Nasıl Arayacak? Avukat Uğur Şimşek Anlattı

“En Büyük Sorunumuz Bağımlılar”

Belediye ve güvenlik güçleri ile bir sıkıntıları olmadığını ve birçok konuda onlara yardımcı olunduğunu söyleyen Denizlili taksici esnafı Mehmet Bey, “Denizli’de trafik akışı iyi o konuda da bir sıkıntımız yok. En büyük sorunumuz bağımlılar. Gece gündüz başımıza çok şey geliyor. Özellikle geceleri her an başımıza kötü bir şey gelebilirmiş gibi oluyor. Geçenlerde bir arkadaşımızın aracına Denizli merkezden bir yolcu binmiş. Kendisini Sarayköy’e kadar götürtmüş. Daha sonra arkadaşımıza bıçak çekip tüm parasını almış. Bu durumu sadece Denizli’deki değil tüm Türkiye’deki arkadaşlarımız yaşıyor. Biz bu bağımlılardan yaka silkiyoruz artık” şeklinde konuştu.

Denizlili Taksici “ Biz Artık Yaka Silkiyoruz” 2

“Bu Araç Benim Dükkanım”

Tüm taksiciler arasında bazı art niyetli taksicilerin illaki olduğunu söyleyen taksici Mehmet Bey, “Tabi ki aramızda bazı çürük yumurtalarda oluyor. Ama genel olarak Denizli’deki taksici kardeşlerimiz işinde gücünde dürüst insanlardır. Bizler bir çeşit esnafız ve bu araç benim dükkanım, insanların bunu anlaması lazım. Biz bu işi keyif için değil para kazanmak için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizlili Taksici “ Biz Artık Yaka Silkiyoruz”

Editör: Durmuş Özke