Binlerce yıldır bu coğrafyada yaşadığımızı belirten Başkan Kandemir, “Bugün gerek yurt içerisinde, gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz, bayrağımız ve Türk milletinin huzur ve güven içerisinde yaşaması için canlarını göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız vatan size minnettardır. Ayağınıza taş değmesin. Bizler bu kutsal görevi sizlere devretmiş emekli silah arkadaşlarınız olarak, duyuruyoruz ki her göreve hazırız ve talibiz.” dedi.

Denizlili Emekli Askerler Terörü Lanetledi

Türk milletinin bu topraklar için canını vermeye her zaman hazır olduğunu bu ülküden sonsuza kadar vaz geçilmeyeceğini belirten TEMAD Denizli Şube Başkanı Kandemir, “Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun Şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Denizli’de Emekliler Pazara 5’ten Sonra Gidiyor Denizli’de Emekliler Pazara 5’ten Sonra Gidiyor
Denizlili Emekli Askerler Terörü Lanetledi

Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği, Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği adına açıklama yapan Başkan Kandemir, ”Aziz şehitlerimiz. Güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmaz, adalet tesis edilemez ve refah gerçekleşemez. Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele eden milli savunma bakanlığımızın ve Türk silahlı kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz” dedi.

Denizlili Emekli Askerler Terörü Lanetledi
Editör: Haber Merkezi