Denizli’nin popüler uğrak noktalarından biri olan Denizli Teleferik, bu Ramazan Bayramında da yoğun ilgiyle karşılandı. Gerek Denizlililer, gerek Denizli’ye dışarıdan gelen kişiler tarafından sıkça talep gören teleferik, kabinlerini bayram coşkusunu yaşayan vatandaşlarla doldurarak seferlerini gerçekleştirdi. Bayramın tüm günlerinde kesintisiz hizmet veren teleferik, bayram ziyareti için Denizli dışından gelen akrabalarıyla vakit geçirmek isteyen aileler tarafından oldukça ilgi gördü.

Denizlide Teleferige Bayramda Yogun Ilgi

Bağbaşı Yaylası Dolup Taştı

Teleferik aracılığıyla 1400 metrelik rakıma çıkan ziyaretçiler, orada bulunan servisler aracılığıyla Bağbaşı Yaylası'na çıktılar. Havaların güneşli olmasını değerlendirerek, bayramın tadını 1500 rakımda bulunan yaylanın temiz havası eşliğinde yaşayan vatandaşlar; aileleriyle birlikte piknik yaparak, tesislerde zaman geçirerek ve yaylada yürüyüş yaparak doğanın tadını çıkardılar. Büyüklerinden aldıkları şeker ve harçlıkların sevincini yaşayan çocuklar ise yayla içerisinde bulunan parklarda doyasıyla eğlendiler.

Denizlide Teleferige Bayramda Yogun Ilgi4

Teleferik Bilet Fiyatı Ne Kadar?

Toplam 24 kabini bulunan teleferiğin 1 kabinine en fazla 8 kişi binebiliyor. Gişeden alınmış olan biletin, görevliye teslim edilmesinin ardından doğru yerde pozisyon alınmasının sonrasında, teleferiğe biniş sağlanabiliyor. Teleferiğin gidiş-dönüş biletinin güncel fiyatı, öğrenci ve tam fark etmeksizin 25 TL iken, 0-5 yaş arası çocuklar için ücret alınmıyor.

Denizli’de Ortadan Kaybolan Adam Akrabasının Yanında Çıktı! Denizli’de Ortadan Kaybolan Adam Akrabasının Yanında Çıktı!

Denizlide Teleferige Bayramda Yogun Ilgi3

Editör: Ali İhsan Sivrikaya