Merkezefendi İlçesinde özgün tasarımıyla dikkat çeken mağaza tüm vatandaşların ilgi odağı oldu.

“Askeri Ücretlinin Kahramanıyız”

Mağazanın aile işletmeleri olduğunu söyleyen pazarlama ve satış görevlisi Emre Kenç, “Amacımız ucuz satıp çok satmak. Zaten tabelamızda da görüyorsunuz ‘Askeri ücretlinin kahramanıyız.’ Amaç ucuz olduğunu belirtmek. Türkiye şartlarında asgari ücretlinin geçimi çok zor. İnsanlar gelsinler, ürünleri, fiyatlarını görsünler. Biz burada uygun fiyatlı ürün satıyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizli’de Fark Yaratan İlginç Bir Mağaza! 3

“Abimiz Sınırları Zorlayan Bir Kişi”

Tasarımın fikrinin aile büyüğü Mesut Yıldırım’a ait olduğunu anlatan Emre Kenç, “Tamamen onun fikirlerinden ortaya çıktı. Zaten abimiz sınırları zorlayan bir kişi. Bulunmaz işleri bulup onları yapan bir kişidir. Fiyatları zaten halk biliyor. Sosyal medya hesabımızdan müşterimiz fiyatlarımızı görüyor, geliyor” dedi.

Denizli’de Fark Yaratan İlginç Mağaza! 2

“Daha Burayı Görmeyen Bilmeyenler Var”

Çivril Belediyesi Park ve Bahçe Mesaisine Başladı Çivril Belediyesi Park ve Bahçe Mesaisine Başladı

Vatandaşların tabelaya yoğun ilgisi olduğunu belirten Emre Kenç, “Tabelamızı gören birçok kişi tebrik ediyor, birçok kişi de tepki gösteriyor. Hatta bazıları tabelaya şunu da yazsaydınız diye önerilerde bulunuyor. Daha Denizli’nin yüzde 100’üne ulaşmış sayılmayız, bence daha 30’una ulaştık. Daha burayı görmeyen bilmeyenler var. Biz tabi elimizden geldiğince tanıtmaya, duyurmaya çalışıyoruz. Denizli’nin yüzde yüzüne duyurmak bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

Denizli’de Fark Yaratan İlginç Bir Mağaza!

Editör: Durmuş Özke