Seçim süreci hızla devam ederken, Cumhur İttifakı'nın adayı Ekrem Başer'in yaptığı bir ziyaret dikkatleri çekti.  Bu ziyaretin altında yatan 1989’a dayanan hikaye herkesin ilgisini çekti.

Denizli’de Cumhur İttifakı Adayı Ve C H P’li Başkan Arasındaki Derin Hikaye1

35 Yıl Beklendi

Siyasi çevrelerde yankı bulan Ekrem Başer ve Ali Marım fotoğrafı siyasi çevrelerde yankı uyandırdı. Genç politikacı Ekrem Başer ve ekibi, CHP’li Ali Marım’ı ofisinde ziyaret etti. Bu ziyaret Başer’in ilk duraklarından biriydi. Bu ziyaretin özelliğini Denizli ilk defa öğrenecek.

Cumhur İttifakı adayı Ekrem Başer, Ali Marım'ın SHP'den Denizli Belediye Başkan adayı olarak gösterildiği dönemde, ilk ev ziyaretlerinden birini Sırrakapılar Mahallesi'nde dedesi Ekrem Başer'e yapmıştı. Başer, 35 yıl sonra belediye başkan adayı olduğunda, Marım'ı ziyaret ederek özel bir etkinliğe imza attı.

Denizli’de Cumhur İttifakı Adayı Ve C H P’li Başkan Arasındaki Derin Hikaye5

Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi

Ali Marım, ilk kez aday gösterildiğinde, seçim kampanyasının başlangıcını Ekrem Başer'in evinde gerçekleştirdiklerini ifade etti. Marım, bir avukat dostunun komşusu merhum Ekrem Başer'in evinde küçük bir mahalle toplantısıyla seçim maratonuna başlamıştı. Aynı isme sahip torunun kendisini yıllar sonra bu nedenle ziyaret etmesinden duyduğu büyük mutluluğu "Ekrem kardeşimin bu sebeple ziyareti beni onurlandırdı" diyerek paylaştı.

Denizli’de Cumhur İttifakı Adayı Ve C H P’li Başkan Arasındaki Derin Hikaye2

Marım’ın Uğuru

1994 seçimlerine CHP Adayı olarak katılan Ali Marım, uğurlu geldiğine inandığı için bu kampanyanın ilk durağı olarak da dede Ekrem Başer'in evini seçmişti. CHP'li Marım, 1994 seçimlerine başlarken Başer Ailesi'nin kendisine yeniden şans getirdiğini söyleyen Marım, o seçimleri de kazanmıştı.

Ak Parti’den aday olan Başer, Merkezefendi Belediye Başkanlığına talip oldu. Büyüdüğü evde uzun zaman anlatılan bu hikayeyi unutmayan Başer, adaylık süreci resmiyet kazandıktan sonra Ali MArım’ı ziyaret ederek "Umarım dedem gibi siz de bana şans getirirsiniz ve bir sonraki dönemde ilk ziyaretlerimden birini yine size yaparım" dedi.

Editör: Kardelen Başol