Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de.. Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de..

Denizli’de düzenlenen trafik haftası etkinliklerine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri katıldı. Etkinlikler Denizli Trafik Eğitim Parkı’nda başladı. Daha sonra etkinlikler Çınar meydanında devam etti. Çınar Meydanı’ndan Hürriyet Ortaokulu önüne gelen Vali Coşkun, öğrencilerle bir araya geldi. Trafik kuralları hakkında konuşan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, sorularımızı yanıtladı.

"Lütfen Trafik Kurallarına Uyalım"

Trafik Haftası hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Trafik Haftası'nı idrak ediyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Teşkilatımızla birlikte etkinlikler düzenliyoruz. Trafik Eğitim Parkı'nda öğrenciler ile bir araya geldik. Çınar Meydanı'nda kurumlarımızın açtığı stantları gezdik. Vatandaşlarımız da bir farkındalık olması için bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdi ise Hürriyet Ortaokulu’nun önünde sürücülerimize broşür dağıtarak, sürücülerimize önceliğini yayalar olduğunu tekrar hatırlattık. Vatandaşlarımıza istirhamda bulunuyorum. Lütfen trafik kurallarına uyalım” dedi.

Editör: Durmuş Özke