Geçen yıl açılan Özel Çikolata Hükümet Caddesi üzerindeki yeni yerinin açılışını yaptı. Yenilenen konsept ve personeli ile Çivrillilere hizmet verecek olan işyerinde kişiye özel tasarım çikolata ve tatlılar ile şekerlemeler satışa sunuldu.

ÇİVRİL’İN İLK ÇİKOLATACISI

Yeni ve farklı tatlar arayanların uğrak yeri haline gelen Özel Çikolata yeni yerinin açışını yaptı. Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın kurdelesini kestiği işyeri dualarla açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Niyazi Vural işyerinin iki yıl içinde ikinci şubesini açmasının Çivril açısından sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek “geçen yıl Uşak caddesi üzerine ilk şubesini açtığımız Ali Çoşgun kardeşimizin bu yıl da Hükümet Caddesi üzerinde yeni nezih ve daha modern iş yerini açıyoruz. Hep dediğimiz gibi Çivril her anlamda gelişen ve büyüyen bir ilçe bunun en büyük göstergesi her gün açılışını yaptığımız yeni işyerleri. Açtığımız işyerinin Coşgun ailesine Çivril’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÇİVRİL’İN İLK ÇİKOLATACISI

Konuşmaların ardından ilçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı duanın ardından kesilen kurdele ile Özel Çikolatanın açılışı yapıldı.

Açılışa katılanlara teşekkür eden işletmeci Ali Coşgun Çivril’i yeni tatlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek “geçen yıl başladığımız bu tatlı yolculukta Monalisa adıyla yeni bir durak açtık. Daha geniş ve farklı konseptle hazırladığımız işyerimizde misafir ve müşterilerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çivril çikolatayı ve bu lezzeti çok sevdi amacımız kaliteli ürünü uygun fiyata Çivrillilerle buluşturmaya devam etmek” dedi.

Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler! Denizli'ye Sanatla Baharı Getirdiler!

Açılışa Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ve iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi