"1 Mayısı İşçi Değil Memur Bayramı Yapsınlar!" "1 Mayısı İşçi Değil Memur Bayramı Yapsınlar!"

İlçeye ulaşım sağlayan firmaların şehir otogarına girmemesi yolcuları zor durumda bırakıyor. Durumdan en çok şikayet edenler ise öğrenciler.

Denizli’nin en büyük ilçesi olmasına rağmen şehirlerarası otobüs terminali kullanılamayan Çivril’de otobüsle seyahat edenler şehir merkezine ve otobüslerin durduğu alana ulaşmak için büyük eziyet çekiyor. Otobüs terminali olmasına rağmen şehirlerarası ulaşım sağlayan bazı firmaların kendi duraklarını kullanması yolcuları zor durumda bırakıyor. Özellikle gece saatlerinde Çivril’e gelen ya da yola çıkmak zorunda kalan yolcular otobüse binmek için Uşak-Denizli Karayolu üzerinde bulunan aktarma noktasına kadar yürümek zorunda kalıyor.

İlçe merkezine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki akaryakıt istasyonundan otobüse binmek zorunda kalan yolcular firmaların şehir otogarına girmeme sorununa çözüm bulunmasını istiyorlar.

Çivril’de Şehirlerarası Ulaşım Eziyeti! 2

"3 Kilometre Yolu Elimizde Bavul İle Yürüyoruz"

Bayram tatili için memleketine dönmek için yola çıkan üniversite öğrencileri de şehirlerarası yolda ellerinde bavullarla otobüse binecekleri yere doğru giderken görüntülendi. Öğrenciler Çivril’e gelirken ve memleketlerine dönerken büyük sorun yaşadıklarını belirterek, “Çivril’e gelmek kolay fakat Çivril’de indikten sonra şehir merkezine gitmek büyük bir sorun oluyor. Yaklaşık 3 kilometre yolu elimizde bavul ve eşyalar ile yürüyoruz. Otobüs firması Çivril’e gelen veya Çivril’den binen yolcuları şehir dışında bir yerde alıyor ve indiriyor. Bu gelen ve giden yolcu için büyük eziyet oluyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz” diyerek seslerini duyurmaya çalıştılar.

Editör: Durmuş Özke