Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri, Trafik Haftası kapsamında ilçede eğitim veren ÇEVAK Anaokulu’nu ziyaret etti. 
Trafik ekipleri öğrencilere trafik kural ve işaretlerini anlattı. Anasınıfı öğrencileri trafik kural ve işaretlerini öğrenirken eğlenme fırsatı da yakaladı. 

ÇEVAK Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri öncülüğünde gerçekleştirilen programda, ekipler trafik bilincinin aşılanması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceği konularında bilgiler verdi.

Civril Trafik Haftasini Onlarla Kutladi

Program sonunda anaokulu öğrencileri hareketli şarkılar eşliğinde dans edip polis memurları ile fotoğraf çekilerek keyifli anlar yaşadı. Programda, Çivril Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memurları, anaokulu öğrencilerine trafik hakkında bilinmesi gerekenleri aktardı.

Çalışma ve hafta ile ilgili olarak Çivril Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nden yapılan bilgilendirmede, "Trafik haftasına girdiğimiz bu günlerde okullara gidip, trafik bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Okullarda ve trafik eğitim parkında eğitimlerimiz devam edecek. Çocuklara kalıcı bilgiler aktarmaya çalışıyoruz" denildi.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde uygulama ve ziyaretlerin devam edeceği trafiğin yoğun olduğu noktalarda da uygulama yapılarak vatandaşlara trafik bilincinin aşılanacağı bildirildi.

Sosyal Medya Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Alkol Kararını Konuşuyor Sosyal Medya Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Alkol Kararını Konuşuyor

Civril Trafik Haftasini Onlarla Kutladi1

Editör: Kardelen Başol