Denizlili Eski Bakan Memleketinde Toprağa Verildi Denizlili Eski Bakan Memleketinde Toprağa Verildi

Seçmenin karşısına CHP olarak çıkmalıyız diyen İlçe Başkanı Bedri Ataş “il Kongremiz değişimin ayak sesleri” dedi.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş hafta sonu yapılan İl kongresini değerlendirdi. Kongrenin değişimin ayak sesi olduğunu beyan eden Ataş “CHP kuruluş ayarlarına geri dönüyor” dedi.

Yerel seçimlerde başarılı olmanın yolunun parti değerlerine sahip çıkmak olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı bedri Ataş “büyük bir olgunluk ve samimiyet ile gerçekleşen kongremiz Denizli’de başarının habercisi” dedi. Çivril Örgütü olarak Denizli Kongresine katıldıklarını belirten İlçe Başkanı bedri Ataş “Çivril örgütü olarak yönetim kurulu üyeleri ve delege arkadaşların katılımı ile kongremizi yaptık. Tek aday ile gidilen kongremiz sonucu itibariyle CHP kurultayına yön verecek bir sonuçla tamamlandı. Denizli kongresi, CHP de tüzük değişikliği yapılmasını, CHP’de sisteminin yeniden kuruluş ayarlarına dönmesi gerektiğini açık bir şekilde gösterdi. 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak istiyor ve seçmene ülkenin kurtuluşunun CHP olduğunu anlatmak istiyorsak ilk önce kuruluş ayarlarımıza dönmeli ve gerçek CHP olmalıyız” dedi.

Enerjimizi yerel seçime odakladık

İl kongresinin tamamlanması ile CHP Denizli örgütü ve İlçe örgütlerinin 31 Mart yerel Seçimlerine odaklandığını belirten Bedri Ataş “Delege seçimleri ile başlayan kongre sürecimiz hafta sonu yapılan kongremiz ile tamamlandı. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’yi başarıya götürecek kadrolar seçildi ve görevlerine başladı. Bundan sonra tek amacımız Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerde CHP’yi zafere taşımak. Çivril CHP örgütü olarak bizde enerjimizi yerel seçimlere odakladık. 31 Mart 2024’te Çivril CHP Derman belediyeciliği ile buluşacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi