Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ( CHP) aday adaylığını geri çektiğini açıkladı. Atlı, geri çekilme kararını kamuoyuyla paylaştığı basın toplantısında, CHP'den aday adayı olduğu süreçte 64 gündür sürekli oyalanarak ciddiyetsizlikle karşılaştığını belirtti. İl Başkanına ulaşamadığını ve taleplerine cevap alamadığını dile getiren Atlı, bu durumu ciddiyetsizlik ve nezaketsizlik olarak değerlendirdi.

Başkan Atlı, yaptığı açıklamada, partisinin yetkili organlarının daha rahat davranmaları ve karar vermeleri için aday adaylığından feragat ettiğini ifade etti. Babadağ'ı Denizli'nin yaşam standardı yüksek ilçelerinden biri yapma misyonuyla çıktığı yolda 31 Mart 2019 seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı olarak seçimlere katıldıklarını hatırlatan Atlı, mevcut görevde oldukları dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hayata geçirebilmek için 2. dönem için partilerinden aday adayı olduklarını açıklamıştı.

64 gün boyunca sessizce bekleyerek partisinin zarar görmemesi adına süreci takip ettiklerini ifade eden Atlı, partisinin yetkililerinin ilgisizliği nedeniyle artık haklarını aramaya karar verdiklerini belirtti. Atlı, partisinden aday olmamaları halinde başka bir parti veya bağımsız olarak seçime girmeye yönelik kararlarını ekibiyle yapacakları görüşmeler sonrasında açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Çivril İlçe Başkanı Ataş’tan 1 Mayıs Mesajı! Çivril İlçe Başkanı Ataş’tan 1 Mayıs Mesajı!
Editör: Haber Merkezi