Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Hürriyet Mahallesinde bulunan 3 katlı binanın, depo olarak kullanılan çatı katında yangın meydana geldi. Çatı katında kaynak yapan ev sahibi, cuma namazı için evden çıktı ve döndüğünde evini yanarken buldu. 

Denizli’de Arazide Yangın Çıktı! Çiftçinin Amansız Mücadelesi Takdir Topladı! Denizli’de Arazide Yangın Çıktı! Çiftçinin Amansız Mücadelesi Takdir Topladı!

Öğrenilen bilgilere göre Ömer Ceylan kendisine ait evin çatı katında sabah saatlerinde çatı demirlerine kaynak yapmaya başladı. Cuma namazına gitmek üzere evden ayrılan Ceylan, eve geri döndüğünde çatı katının yanıyor olduğunu gördü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda  Denizli  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye intikal itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahaleye başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında çatıda bulunan mutfak tüpü de patladı. Çıkan yangın sonucunda çatı katı kullanılamaz hale geldi. 

Yaklaşık bir saat süren yangın söndürme çalışması sonucunda, çatı katı soğutma işlemleri yapıldı. Yangın süresince olası bir doğalgaz patlaması konusunda da tedbir elden bırakılmadı. 

Yangında can kaybı yaşanmadı.

Çatı Katı Alev Alev Yandı
Çatı Katı Alev Alev Yandı
Editör: Haber Merkezi