Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir” Denizli’den Yükselen Ses, “Türkçülük Türk Milletini Sevmek Demektir”

İçme suyu deposu ve Asfaltlama çalışmasının yapıldığı Sundurlu mahallesinde yaşayan vatandaşlar Osman Zolan’a teşekkür ederek “alnından öpülecek adam. Köyümüzün her isteğini tamamladı” diyerek teşekkür etti. BU ADAM ALNINDAN ÖPÜLÜR

Osman Zolan’ın geçen hafta ziyaret ettiği Sundurlu mahallesinde yaşayan Nadir Ünlü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın alnından öpülecek bir hizmet adamı olduğunu belirterek köyüne yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Osman Zolan’ın köyün en büyük sorunu içme suyu sorununu yaptığı su deposu ile kalıcı olarak bitirdiğini belirten Ünlü “bu köy ilk defa kendi deposundan su içiyor. Geçen hafta köyümüze gelen Osman Zolan başkanı arabadan iner inmez alnından öptüm. Böyle bir hizmeti yapan adam, alnından öpülür” dedi.

Osman Zolan ile farklı siyasi görüşlere sahip olduğunu belirten 72 yaşındaki Nadir ünlü “ben AK partili değilim oy da vermedim. Osman Zolan benim ve Denizli’nin belediye başkanıdır. O gün köye geldi. Kahvede bizlerle sohbet etti. Benim çok hoşuma gitti. Arabadan ilk indiğinde gittim ve kendine sarılarak alnından öptüm. Bu siyasi bir şey değil. Ben 72 yaşında ilk defa köyümün kendine ait su deposundan gelen suyu içtim bu büyük bir hizmet. Bu köye yapılacak ne varsa yaptı Osman Zolan. Bu adam alnından öpülür” dedi.

Sundurlu mahallesinin yapılan asfalt ile ulaşımının daha güvenli hale geldiğini ve yolun kısaldığını da ifade eden Ünlü “köyümüzün Bayat Tokça üzerinden Çıtak ile olan yolunu yaptı. Bu yol ile Denizli’ye gidişimiz hem daha güvenli oldu hem de yol 25 kilometre kısaldı. Bu bölgede yaşayan birçok köylü artık daha geniş ve güvenli yollardan Denizli’ye ulaşıyor” dedi.

Topraktan Geldik Toprağa Döneceğiz

Öte yandan Nadir Ünlü, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın hem hizmetinden hem de üslubundan memnun olmadıklarını kaydetti. Mahallede yaşadığı bir olayı Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a aktardığını karşılığında ise çok farklı bir yanıt aldığını ifade eden Ünlü, “Camimizin aşağısında yaşan iki yaşlımız var. Yol kenarında oturup sohbet ettiklerini görüp yanlarına gittiğimde bir demlik çayı döktüklerini gördüm. Bunun nedenini sorduğumda, ‘bir araba geçti her şey toz içinde kaldı demliğin içine kadar toz oldu biz de içemedik döktük.’dedi. Çivril belediye Başkanı mahallemize geldiğinde bu olayı anlatıp en azından o yolun yapılmasını istedim. Başkanın bana verdiği cevap, ‘topraktan geldik toprağa gideceğiz boş ver tozu falan’ dedi. Burada yorumu size bırakıyorum. Ak partili bir belediye başkanını anlından öpüyorum bir diğeri ise böyle bir üslupla vatandaşla dalga geçiyor.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi