Binance’in yatırım yaptığı Bitcoin içi likidite merkezi Solv Protocol’ün SolvBTC’si birçok ağ ile toplamda 800 milyon dolarlık toplam kilitli varlık değerinin üzerine çıktı.

Bitcoin

SolvBTC, zaten Arbitrum, BNB Chain, Merlin Chain’de 12 binden fazla Bitcoin’i kendisine çekti. Solv aynı zamanda Twitter’dan (X) yaptığı açıklamada, Babylon Chain ile ortaklık açıklamasında bulundu. Protokol bundan sonrası için Babylon’un Restaking geliri gibi daha fazla Bitcoin gelir kaynağına bağlanacağını açıkladı.

Btc345467

Protokol ayrıca son dönemde büyük yatırımlar ile dikkat çeken ve airdrop avcılarının peşinden koştuğu ZkSync ve Linea gibi ağlar için de SolvBTC köprüsünü destekliyor. Bitcoin fiyatını takip eden SolvBTC, bir kullanıcının 158 bin Token’a sahip olması sebebiyle dikkat çekmişti.

Btc3

Uyuyan Balina Uyandı

2014 yılında 917 dolardan Bitcoin alan bir cüzdan, 10 yılın ardından ilk hareketini gerçekleştirdi. Gerçekleşen transfer ücretinin arından Bitcoin yukarı yönlü bir hareket gerçekleştirdi. Lookonchain tarafından paylaşılan verilere göre, uzun yıllardır hareketsiz kalan cüzdan 44 milyon dolara yakın değeri olan Bİtcoin’lerini başka bir cüzdana transfer etti.

Btc12

Uyanan Balina Ne Kadar Kazandı?

Kripto para analiz platformu Ninja Traders tarafından paylaşılan verilere göre, 2014 yılında Bitcoin’in fiyatı 917 dolardı.  Bu cüzdanın sahibi olan balina, 687 adet Bitcoin için yaklaşık olarak 630 bin dolar harcadı. Balina anlık güncel Bitcoin fiyatına göre neredeyse 69 katlık bir kazanca sahip oldu. Cüzdan sahibinin kim olduğu ve bu transferi neden gerçekleştirdiği hakkında bir bilgi yok.

Emekliye iyi haberi verdi: İşte zamdan sonra en düşük emekli maaşı Emekliye iyi haberi verdi: İşte zamdan sonra en düşük emekli maaşı

Btc1111111111111111

“Bu İvme Bitcoin’in Yükselişiyle Arşa Çıkacak”

Bitcoin’e yaşanan son gelişmeler hakkında konuşan ve bir yatırımcı, “Balinalar uyanmaya başladı. Bu gelende bizim için iyi bir işarettir. Yaşanan yatırım artışları ve balina uyanmasını baza aldığımıza, güçlü yükselişin yakında olduğunu hissediyorum. Çok yakında ciddi ve çok güçlü bir artış yaşanabilir. Son dönemlerde altcoinlerde de iyi bir ivme gözleniyor. Bu ivme Bitcoin’in yükselişiyle arşa çıkacak. Kazançlara doyulmayacak sezon çok yakındayken, alım yapmak için hala çok geç değil. Tabi ki bunlar yatırım tavsiyesi değildir” dedi.

Btc 888888888888

Editör: Durmuş Özke