Türkiye’nin en başarılı komedi senaristlerinden Gülse Birsel imzalı Avrupa Yakası, yayınlandığı döneme başarısı ile damga vurmuştu.

Hala internet üzerinden milyonlar izlenen dizi bölümleri, Avrupa Yakası’nın aynı kadro ile tekrar ekranlara dönmesini mi sağladı?

Avrupa Yakasi Ekranlara Geri Mi Donuyor1

Haber sitelerinde verilen iddialara göre en son Jet Sosyete isimli Gülse Birsel dizisinde, Aslı ve Volkan karakterlerini özel bölümde görmüştük.

İddialar, dizinin bu iki karakter üzerinden şekilleneceği üzerine. Aslı’nın yeni bölümlerde Cem ile evlenip boşanmış iki çocuklu bir kadın olarak, Volkan’ın ise Selin’den boşanmış ve aradığı mutluluğu bulamamış bir müzisyen olarak karşımıza çıkacağı yönünde.  

Avrupa Yakasi Ekranlara Geri Mi Donuyor

Ancak, Jet Sosyete’nin özel bölümünde konuk olan Aslı ve Volkan karakterleri hakkında verilen bilgiler tutarsızlıklar yaşanmasına, bu yüzden de geri dönüş sinyallerinin gerçeği yansıtmadığının düşünülmesine sebep oldu.

Jet Sosyete’de, Aslı’nın Burhan, Makbule, Sacit ile birlikte Sütçüoğlu Apartmanı’nda yaşadığı, Cem ile mutlu oldukları ve Simge ile Can adında iki çocuğu olduğu söylenmişti. Volkan ise Selin ile zaten Avrupa Yakası yayında iken boşanmış, Şahika ile görüşmeye başlamıştı.

Avrupa Yakasi Ekranlara Geri Mi Donuyor34

Burhan karakteri hakkında sinema filmi çekilmesi ile ilgili sorulara ise Engin Günaydın’ın cevabı olumsuz olmuştu. Tekrar Burhan Altıntop karakterini canlandırmak istemediğini belirten Günaydın’ın dizi yeniden çekilirse kadroda olup olmayacağı da merak konusu.

Son Noktayı Koydu!

Dergi ekibinde Tanrıverdi karakterini canlandıran Sarp Apak’tan dedikodulara açıklama geldi. Deyim yerinde ise son noktayı koydu.

Avrupa Yakasi Ekranlara Geri Mi Donuyor6

İddialara yanıt veren Apak, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kızıl Goncalar'da "Bahar" Rüzgarı! Kızıl Goncalar'da "Bahar" Rüzgarı!

Bu sayede de Avrupa Yakası ekranlara geri mi dönüyor sorusunun cevabı ‘hayır’ oldu.

Avrupa Yakasi Ekranlara Geri Mi Donuyor5

Editör: Kardelen Başol