Yerel seçimler, Türkiye genelinde büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ancak, seçim tarihi ve seçime kaç gün kaldığı gibi önemli detaylar da yoğun ilgi görüyor. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, YSK tarafından belirlenen takvime göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Seçim takvimi belirlendikten sonra, seçime kalan gün sayısı da merak edilen konular arasında yer alıyor.2024 Seçmen Sorgulama! E Devlet Seçmen Sorgulama! Hangi Sandıkta Oy Kullanacağım42024 Yerel Seçimleri Ne Zaman Olacak?

Seçim sürecinin önemli bir parçası olan seçim propagandası ve yasakları da belirlendi. Seçim propagandasının başlama tarihi 21 Mart olarak açıklandı ve bu tarihten itibaren partiler ve adaylar, seçmenlere ulaşmak için çeşitli kampanyalar yürütecekler. Seçim propagandasının sonu ise 30 Mart saat 18.00 olarak belirlendi. Öte yandan, seçim yasaklarının sona erme tarihi de belirlendi. Seçim yasaklarının tamamının sona ereceği tarih 31 Mart saat 23.59 olarak belirlendi.

Millet Partisi Genel Başkanı Denizli’de Konuştu “Gün, O Milli Mücadeleyi Yeniden Başlatma Günüdür” Millet Partisi Genel Başkanı Denizli’de Konuştu “Gün, O Milli Mücadeleyi Yeniden Başlatma Günüdür”

2024 Seçmen Sorgulama! E Devlet Seçmen Sorgulama! Hangi Sandıkta Oy Kullanacağım31 Mart Yerel Seçime Kaç Gün Kaldı?

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 36 gün kaldı.

Editör: Durmuş Özke