Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeniden aday olacağını açıkladı.

ZOLAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İki dönemdir Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Osman Zolan, 2024 seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Pandemiden dolayı ara verilen Ak Partili kurucu eski meclis üyeleri ile yapılan toplantılar salgın tedbirlerinin bitmesi ile yeniden başladı. Salgın sonrası düzenlenen ilk toplantı 26 Mayıs 2022 Perşembe günü yapıldı.

Çalışma ofisinde yapılan yemekli, toplantıda 2014 yılında Ak Parti Büyükşehir Belediye kurucu meclis üyeleri bir araya geldi. Toplantıda kamuoyunda konuşulan ‘milletvekili’ adaylığına açıklık getiren Osman Zolan Büyükşehir Belediye başkanı olarak bir dönem daha Denizli’ye hizmet etmek istediğini ifade etti. Büyükşehir Belediye meclis üyelerinin sorusu üzerine Zolan, Denizli’ye uzun yıllar hizmet etmek istediğini ve gönlünden geçenin Belediye başkanlığı olduğunu söyledi.

Osman Zolan hakkında yapılan dedikodulara son noktayı koydu. Bir süredir Denizli Milletvekilliğine adaylığını koyacağı yönde dedikodusu yapılan Osman Zolan bir dönem daha Büyükşehir Belediye başkanlığı görevini üstlenmek istediğini söyledi.

Kurucu Meclis Üyelerine Hedef ve Projelerini anlattı

Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan Belediye meclis üyeleri ile yaptığı toplantıda bir dönem daha başkan olmak istediğini söyledi. Toplantıda meclis üyelerinin fikirlilerinin ve önerilerini dinleyen Zolan “Denizli’ye büyükşehir belediye başkanı olarak bir dönem daha hizmet etmek istiyorum” dedi. Toplantıda Denizli ve ülke siyaseti ile gündeme dair konularda istişarelerde bulunan AK Partili meclis üyeleri 2024 seçimleri konusunda da beklenti ve öngörülerini dile getirdi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi kurucu meclis üyelerini tek tek dinleyen ve önerilerini not alan Osman Zolan, meclis üyelerine Denizli ile ilgili proje ve hedefleri ile ilgili olarak kısa bir bilgilendirme yaptı.

2023 yılında yapılacak genel seçimlerden sonra yerel seçim çalışmamalarını hareketlenmesi beklenirken Osman Zolan’ın kurucu meclis üyeleri ile yaptığı toplantı yerel seçim çalışmaları erken başladı yorumlarına neden oldu.

Editör: Haber Merkezi