Pamukkale Üniversitesi bünyesinde açılmasına izin verilen Ziraat Fakültesi Çivril’i heyecanlandırdı.

Atasay Kamer vakfı ve YÖK arasında yapılan protokol ile Ziraat Fakültesinin Çivril’de açılacağını ifade eden Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanlığı kararnamesini sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından ‘Müjde Çivril’ şeklinde paylaşarak haberi takipçileri ve Çivrillerle paylaştı.

Belediye Başkanı Niyazi Vural Mart ayı meclis toplantısında Ziraat Fakültesinin Çivril’de açılması için tüm prosedürlerin tamamlandığını belirterek “ Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Pamukkale Üniversitesi bünyesinde Ziraat Fakültesi açılmasına onay çıkmıştır.

Belediye YÖK ve Atasay Kamer vakfı olarak bunun çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki öğretim döneminde inşallah alt yapı ve laboratuarlar tamamlanır ve öğrencilerimiz Çivril’de ağırlarız” diyerek fakülte müjdesini verdi.

Çivril’de Ziraat Fakültesi açılması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çivril ziyaretinde gündeme gelmiş Çivrilli İş insanı hayırsever Atasay Kamer Çivril’de açılacak bir fakülte için bina yurt ve burs sözü vermişti.

Atasay Kamer tarafından verilen söz üzerine Recep Tayyip Erdoğan Çivril’de Ziraat Fakültesi açılması için çalışma başlatılacağını ifade etmişti.

Editör: Haber Merkezi