Eski Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Belediye başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti.

ZEYBEKÇİ’NİN ÇİVRİL ZİYARETİ

Akşam saatlerinde Çivril’e gelen eski bakan Nihat Zeybekçi Çivril Belediye binası önünde belediye başkanı Niyazi Vural ve başkan yardımcısı Latif Selçuk ile bazı belediye meclis üyeleri ve AK parti İlçe başkanı Mehmet Kale tarafından karşılandı.

Zeybekçi’nin Çivril gezisine AK parti Denizli eski Milletvekili Salih Erdoğan’da katıldı. Belediye başkanı Niyazi Vural ve beraberindekiler ile bir süre makamında sohbet eden Nihat Zeybekçi ve Salih Erdoğan’a Çivril meyvelerinden ikram edildi.

ZEYBEKÇİ’NİN ÇİVRİL ZİYARETİ

Çivril ziyaretinden önce Çardak Belediyesini ziyaret eden eski Bakan Nihat Zeybekçi’nin Belediye başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu iddia edilirken ziyaret ile ilgili olarak Çivril Belediyesinden bir açıklama yapılmadı.

Son zamanlarda her ortamda boy göstermeye başlayan Eski Bakan Zeybekçi’nin kabinede beklenen değişime hazırlık mı yapıyor? Sorusunu akıllara getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyağaç İlçesinde bu yıl 10’uncusu düzenlenen Geleneksel Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte katılan eski bakan Zeybekçi’nin samimi görüntüleri de dikkatlerden kaçmamıştı.

Editör: Haber Merkezi