AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi Çivril Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek müdürlükte görev alan herkesin haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. Yıldönümünü kutladı.
Başkan Ertuğrul, zabıtanın devletin kolluk kuvvetleri arasında yer aldığını ifade ederek zor bir görev icra ettiklerinin önemine vurgu yaptı.
“ZABITA TEŞKİLATI İLKE, ÖZVERİ VE DÜRÜSTLÜĞÜN SİMGESİDİR”
Şehrimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için ilçemizin dört bir yanında özveriyle çalıştıklarını ifade eden Halil Ertuğrul, sözlerini şöyle tamamladı: “ 1-7 Eylül Zabıtalar Haftası nedeniyle Çivril Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek zabıtalarımızın gününü kutladık. Zabıtalar her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat şehrin en ücra noktasından en yoğun olan yerine kadar her yerde çalışarak halkımızın güven ortamında yaşamasının teminatıdır. Zabıta teşkilatı ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerde vatandaşın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel yaşama katkı sağlayan önemli bir birimdir. Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan müdürlüğümüz halk ile belediyemizin arasında köprü vazifesi görüyor. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için ilçemizin dört bir yanında özveriyle çalışan tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası kutlu olsun.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zabıta Müdürü Salih Çavuş, Halil Ertuğrul ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi