Aktif olarak kullanılmaya başlayan Gençlik Merkezi gençlerin ve öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Yapıldıktan sonra uzun süre hizmete açılmayan Gençlik Merkezi 2022 yılı ile birlikte genç ve öğrencilere hizmet vermeye başladı. Barındırdığı sosyal alan ve aktiviteler ile özellikle öğrencilerin gözde mekanlarından olan merkezde geleneksel akıl oyunları ve spor sahalarının yanı sıra kütüphane de bulunuyor.

Kadınlar Zumba ile stres atıyor

Personel atamalarından sonra faaliyete geçen Çivril Gençlik Merkezi sunduğu sosyal aktivite ve spor olanakları ile kadın ve gençler tarafından tercih edilen bir mekan oldu. Öğrencilerin okul saatleri dışında sıklıkla geldiği merkezde geleneksel akıl ve zeka oyunları ile basketbol, Voleybol ve masa tenisi sahaları var. Müzik ve Halk oyunları kurslarının da verildiği merkezde akşamları haftada üç gün kadınlara yönelik Zumba kursları da veriliyor.

İki grup halinde yaklaşık 120 kadının katıldığı zumba kursları yaklaşık 2 saat sürüyor.

Spor ve sinema imkanı var

Spor sahalarının yanı sıra PlayStation oyun alanının da bulunduğu merkezde 15 günde bir sinema günleri de düzenleniyor. Genç ve öğrencilerin rağbet gösterdiği sinema günleri merkezin genel salonunda yapılırken ilerleyen günlerde eksikleri tamamlanan cep sinemasının faaliyete geçeceği ifade edildi.

Sabah 10 akşam 10 arası açık

Günde 12 saat hizmet veren merkez sabah 10.00’da açılıyor ve gece 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Girişlerin kimlik kartı ile yapıldığı merkezde, görevli Genç Liderler merkeze gelen öğrencilere ilgi duydukları spor ve sanat dalları hakkında rehberlik ve önderlik ederek sanat ve spora yönlenmelerine yardımcı oluyorlar.

Editör: Haber Merkezi